Moringa

Moringa
Moringa oleifera from Tenerife

25.11.16

Moringasta syövän yhteydessä ja sen ennakkoehkäisyssä

Syöpäsairaiden määrä on kasvanut koko ajan, huolimatta siitä, että syövän tutkimuksiin on käytetty runsaasti varoja useiden vuosikymmenien ajan. Samanaikaisesti lääketehtaat ovat käärineet taskuihinsa suuret voitot hoitoon sijoitettujen lääkkeiden tuotosta. Syöpään sairastuneelle ihmiselle sairaus on tavallisesti todellinen haaste kaikilla mahdollisilla tavoilla.
 

Sukulaisiani on useassa sukupolvessa kuollut syöpään. Vuosien mittaan olen menettänyt myös useita ystäviäni syövän takia. Siksi olen tutkinut siihen liittyviä asioita jo kymmeniä vuosia.


Ketkään muut kuin lääkärit eivät saa parantaa syöpää, mutta jos ei sano aikovansa parantaa,  vaan kertoo siitä, mikä voi auttaa tai helpottaa, niin se ei ole kiellettyä.

Asiaa miettiessään on kuitenkin hyvä muistaa, että ei olemassa riittävää määrää tieteellisiä todisteita, siitä moringa "parantaa".



Moringayhteyksissä syöpää sairastavien elämän helpottaminen on tullut usein esille. Niinpä kirjassa Moringa, The edible Tree on kirjoittaja omistanut syövälle erityistä huomiota. Niin myös dokumentissa Moringa, and Angel in Plant Form (Enkeli kasvin hahmossa), jossa moringaa esitellään.

Yleisesti moringasta todetaan, että se auttaa tekemään kehoa emäksiseksi, mikä on tärkeää erityisesti syövän yhteydessä. Moringa sisältää paljon klorofylliä, joka auttaa torjumaan tulehduksia ja myös syöpää. Moringan, ja erityisesti Tenerifen moringan, ORAC arvo on tällä hetkellä maailman korkein, eli sen kyky kerätä ns. vapaita radikaaleja. Moringan sisältämä kasvihormooni zeatiini torjuu syöpää auttamalla soluja järjestäymään uudelleen "terveellä tavalla".


Joka tapauksessa, moringa sisältää ainakin kahta nimeltä mainittua, syöpää ehkäisevää ja syöpäsoluja tappavaa ainetta. KATEKIINI, joka tappaa syöpäsoluja keuhkosyövässä, on yksi. Toinen on SALVESTROOLI. Salvestrooli - pelastaja latinan sanasta "Salvare" kuuluu ns. fitoaloksiineihin. Nämä puolestaan ovat vasta-aineita, joita kasvit kehittävät puolustautuakseen homesieneltä, bakteereilta, viruksilta, ultravioletilta säteilyltä ja tuhohyönteisiltä. Eli salvestroolit ovat kasvien hengissäpitäjiä.

Nämä salvesteroolit toimivat "pelastajina" myös ihmisen kehossa. Ne nimittäin pysäyttävät syöpäsolujen muodostumisen. Syöpäsoluissa on entsyymiä, jolle on annettu nimi CYP1B1, eikä sitä tavata aktiivisena muuta kuin juuri syöpäsoluissa.

Salvestrooli pystyy tuhoamaan nämä syöpäsolut, samalla kun terveet solut saavat olla rauhasssa sen "pelastukselta". Salvesteroolia esiintyy kaikissa kasveissa, mutta se ei välttämättä ole niissä aktiivisessa tilassa. Jos esim. hyönteismyrkkyjä annetaan kasville, sen ei tarvitse itse kehittää tarpeeksi salvestroolia. Niinpä edellytys aktiivisesti toimivalle ja syöpäsoluja tuhoavalle salvestroolille on luomuviljelty tai luonnontilassa kasvava kasvi.

Ja näin pääsemme moringaan syövän torjujana. Luomumoringa on nimittäin erinomainen salvestroolin lähde. Barbro Simonsohn arvelee Moringakirjassaan, että kymmenen vuoden sisällä eivät pelkästään tiedemiehet/naiset, vaan myös kaikki muutkin tietävät, mikä tai mitä on salvesterooli

Toivon hänen ennustuksensa toteutuvan.

Barbro Simonsohnin Moringakirjasta löytämäni informaation mukaan salvestrooli hävittää ainoastaan entsyymiä PYP 1B1 sisältävät syöpäsolut. Muut solut jatkavat elämäänsä kaikessa rauhassa. Toisin kuin kemoterapia, joka vaikuttaa kaikkiin soluihin. Salvestroolin vaikutus voi olla jopa niinkin nopea, kuin 24 tunnin sisällä tapahtuva.


Laboratoriokokeissa tämän on todettu toimivan 96 % tapauksista. Ainoa poikkeus tästä syöpäsolujen tuhoamisesta salvestroolin avulla on leukemia, koska siinä yhteydessä esiintyvissa syöpäsoluissa ei ole PYP 1B1 enstyymiä.

Moringakirjassa (sivu 78) kerrotaan useista tapauksista, joissa vaikeasti syöpäsairaan henkilön oli sanottu pysytyvän elämään vain hyvin rajoitetun ajan. Nämä henkilöt paranivat.

Luomumoringan sisältämät salvestroolit toimivat myös ennalta ehkäisevästi.



Suolistobakteerilla ja moringalla`
Eräänlainen turbohelpotus syöpätapauksissa lienee MoringaPlus, jossa on sekä moringaa ( ja salvestroolia) että syöpäsoluja tuohoavaa bakteeria DMS 211097.

"Kun moringa yhdistetään basillus subtilikseen saamme yhdistelmän, joka ei ainoastaan puhdista organismia erilaisista jäänteistä, vaan torjuu erilaisia sairauksia, mm. syöpäsairauksia. Vapautamme organismin patogeenisesta mikrofloorasta" (Tri Tatiana Gryazneva: Moringa oleifera and Bacillus subtilis DSM21097 )


Pellavansiemenöljyllä ja moringalla
Jo vuosikymmeniä sitten saksalainen farmaseutti Johanna Budwig totesi, että kylmäpuristettu luomupellavaöljy yhdessä raejuuston kanssa suojeli ihmisiä sairastumasta sydän- ja verisuonitauteihin, diabetekseen, allergioihin, tulehduksiin ja ihosairauksiin. Hän auttoi tämän yksinkertaisen reseptinsä avulla tuhansia ihmisiä palauttamaan terveytensä. Jussi Yli-Panula on kirjoittanut tästä suomeksi .
 



Maitoallergikot voivat kokeilla vuohen tai lampaan maidosta valmistettua raejuustoa.

Erityisen vahva yhdistelmä syntyy, kun käyttää seoksessa öljyä, joka on 95% luomupellavan siemenistä ja 5 % luomumoringan lehdistä puristettua (The Explotion).

Auttamiskeinoja ja mahdollisuuksia on luonnollisesti muitakin. Olen vain halunnut kertoa näistä mahdollisuuksista, joissa luomumoringa näyttelee tärkeää roolia

Sivuoireita ei ole näissä tapauksissa Mutta kuten sanottu, kysymyksessä ei ole parantaminen, vaan se jää lääkäreille. Moringajutut toimivat elämää ylläpitävänä ja sairautta helpottavana.

P.S. Moringakirjaa ei ilmeisesti enää ole saatavilla verkkokaupan kautta. Minulla on vielä muutamia englannin, saksan ja espanjankielisiä

Olen luonut Facebookiin suomenkielisen ryhmän "Gracian Moringa"
Tuoteinfo + tilaukset:

Marraskuu 2016,  © Gracia PenttinenArtikkelin  vapaa jakaminen on sallittu, niin kauan kuin sen teksti säilytetään kokonaisuudessaan ja sisältöä muuttamatta,  ja jos sen kirjoittaja - Gracia Penttinen - ja tämä blogisivu mainitaan.

Suomenkieliset moringajuttuni  blogeissani
Ihmepuu Moringan viljelyä Güimarin laaksossa
Tenerifen moringa on mahtava antioksidantti
Miten kaikki alkoi
Miten Moringa tuli Maaplaneetalle
Kokemuksiani kasviyhteyksistä
Enkeli kasvin hahmossa - poimintoja Moringagardenin tuottamasta dokumentista
Hieman moringasta ja zeatiinista
Moringasta ja kehon omasta vastutuskyvystä
Miten aloittaa moringan käyttö ravinnossa
Moringan käyttö perinteisessä lääkinnässä
Hinnoista ja laadusta
Huhtikuisia moringamietintöjä
KanarianSaarten ilmalaki suojaa myös moringaa
Moringa – ihmepuu ja nuoruuden lähde - kasvaa myös Tenerifellä
Moringan viljelystä ja hoidosta kotona kukkaruukussa
Auringosta, kuusta, mayoista ja Tenerifen moringasta
Leivän korvike - siemeniä ja moringaa
Syyskesän moringamietteitä
Moringaa iäkkäämmille ...Miksi Moringa voi olla juuri heille todellinen voitontuoja
Miksi valitsen Tenerifen moringan ja suosittelen sitä
Moringan annostussuosituksia
MoringaPark Güímarin laaksossa
Ympäri käydään – yhteen tullaan. Viinistä moringaan
Monenlaisia moringapuita MoringaParkissa ja maailmassa
Moringan siemenistä on moneen tarkoitukseen
MTT - nuoruuden ja elämänvoiman lähde
Varovaisuus on joskus tarpeen - jopa moringankin kanssa
Lempeää moringainformaatiota veteen siirrettynä
Moringa, raskaus ja imettäminen
Pitkää ikää myös aivoille - moringasta voi olla apua ja tukea
MTT kapseleista ja telomeereista
Vesi on vanhin voitehista - vaihtelua moringa-ajatusten väliin
MoringaGardenin perustuotteiden uusi luokittelu
Siemen/moringaleivästäni
Suolistobakteeri ja moringan lehtipulveri samassa kapselissa
Moringan kasvatuksessa tarvittavat lämpötilat
Prostataongelmista ja mahdollisista vaivojen helpotuksista
Tenerifen moringa ja sydänchackra
 
 

Moringan käyttäjien kertomuksia
Uusia tuotteita MoringaGardenissa
Terveyden ylläpitoa Moringan ja MTT kapseleiden avulla
Moringan siemenistä maailman korkealaatuisin öljy - ja ihon kauneuden ylläpitäjä
Kesämarunasta voi olla apua punkkien puremissa
MoringaPark juuri nyt
Moringanlehtiyrttiteestä on paljon iloa ja hyötyä
Tärkeä tietää moringanlehtipulveria valittassa
Tiesitkö, että moringan siementen avulla voit puhdistaa vettä?
Oljenkorsi voi katkaista aasin selän
Miten päädyin moringaan

Havaintojani Terveysmeedio auttaa kirjasta, artemisiasta ja moringasta
Nimiuudistuksia MoringaGardenin tuotevalikoimassa 
 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar